Comments (10)

 1. Samukus

  Reply
  Соња не повика на дегустација на еден од нејзините специјалитети - турлитава. Резултатот е чиста 10ка, а сочниот и богат вкус е она што го прави овој рецепт посебен. Шницли во сос од бело.
 2. Tygosho

  Reply
  Хелен Мирен во средата носеше зимско бело на Л` Ореал Париз та годишна церемонија доделување награди на жени со вредност (Women of Worth Awards) во Њујорк.
 3. Dakora

  Reply
  „Медена земја“ повторно во Кинотека “Хотел ни на небо ни на земја” повторно на репертоар во Охрид „Медена земја” наградена за најдобар документарец и за кинематографија
 4. Kejora

  Reply
  Радио Битола функционираше со десетина вработени сѐ до декември година. Во неговите најдобри времиња броеше 40 вработени заедно со оркестарот Чалгии во кој активно беше вклучен и Ајри Демировски.
 5. Visho

  Reply
  Македонската песна звучи прекрасно во целиот свет и освојува со својата посебност и милозвучност. Еве како звучи “Облаче ле бело” во изведба на Соња Тарчуловска, испеана некаде во Пиринска Македонија. symphonic.dojurusadorardananilrajas.infoinfo
 6. Vugami

  Reply
  Dec 20,  · БИБИдрен. Пренаталното изложување на аерозагадување се поврзува со свиркање и тешко дишење, како и со астма во раното детство, вели прим. д-р Соња .
 7. Faugal

  Reply
  Уште на првата средба сфатив дека воопшто не ми е важно колку години има, какви му се чорапите или чевлите, како се смее и дали има бодликава брада - раскажа Соња неодамна за порталот „Во.
 8. Kigatilar

  Reply
  Во кревет во кревет, Јас спремна сум само за во кревет во кревет, (и во позадина музиката од соња трчулоска-во бело).
 9. Mazura

  Reply
  Jun 16,  · Македонската песна звучи прекрасно во целиот свет и освојува со својата посебност и милозвучност. Еве како звучи “Облаче ле бело” во изведба на Соња Тарчуловска, испеана некаде во Пиринска Македонија
 10. Arashilkis

  Reply
  Подоцна е објавена песната „Ден по ден“ и „Во бело“. Соња Тарчуловска имала концерти низ Европа, Соединетите Американски Држави и Австралија пеејќи за Роден(а): 19 септември

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *